Workshops @ Sann

 

Wil jij graag samen met jouw vriendinnen / vrienden, famillie, kennissen, collegas een gezellige workshop volgen ? Dan ben je hier op het juiste adres. Iedere workshop is te boeken nu i.v.m corona tot max 5 personen. En er zal thee / koffie en wat lekkers aanwezig zijn.

Dit word dan ook op een vaste locatie gegeven. Wil je graag dat ik naar jullie toe kom dan is dit altijd bespreekbaar. neem hiervoor contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Er zijn verschillende workshops te volgen daar over kun je hieronder meer infomatie vinden. langs de toffe droogbloemen workshops geef ik ook seizoens workshops dit is een workshop met levende, natuurlijke materialen. Wat elk siezoen wisseld van materiaal maar waar we ook steeds een ander stuk maken.

Qua workshop dagen is het zo dat de droogbloem workshop ieder moment geboekt kunnen worden. Voor de seizoens workshop zullen er datums op de webshop komen en meld je ook snel aan voor de nieuwsbrief daar in zal ook steeds van te voren worden aangegeven waneer de nieuwe workshop tijden voor ieder seizoen worden ingepland. En natuurlijk ook via mijn socials.

De workshops worden binnen gegeven. Maar hierlangs hebben ik ook een hele leuke andere optie bij mooi weer. Namelijk een workshop volgen in de Boomgaard tussen het groen.

 

Zie hieronder de verschillende workshop de je kunt volgen

      

 

 

 

© 2018 - 2021 Sann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel