Seizoens Workshop

Deze workshop is niet met droogbloemen maar met seizoens materialen, versen materialen zullen dat zijn. Deze in combinatie met andere materialen natuurlijk. Dat zal varieren per seizoen. En ook ieder seizoen een ander bloemstuk. In deze workshop zullen nog meer andere technieken worden gebruikt en zul je ook meer kennis maken met de mooie materialen die er per seizoen te vinden zijn.

Hier onder kun je de data's vinden waar je je voor dit seizoen kunt inschrijven. Ook via de nieuwsbrief zal ik je al betijds op de hoogte houden van de nieuwe workshop en een beetje een beeld geven van wat het gaat worden. Meld je daar dan snel voor aan om op de hoogte te blijven.

Maar wil jij nou graag met een grote groep dit doen kun je natuurlijk altijd even een berichtje sturen voor wat de mogelijkheden zijn.

Per seizoen komt hier meer info over. )

                     Details,

  •  Workshop duur,
  •  Er zal een hapje en drankje aanwezig zijn.
  • Locatie, De Zandroos Afferden(GLD), gratis pakeer gelegenheid.
  • Je gaat naar huis met een mooi eindresultaat & een leuk presentje.

De kosten voor deze workshop is verschillend per seizoen. Alle workshops worden standaard binnen gegeven. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit buiten in de boogaard te volgen wel alleen met mooi weer.

 

I.V.M Corona zullen de workshop tot 5 personen worden gegeven.  ben jij met 2 personen dan ga ik proberen deze datum vol te boeken tot 5 personen. of ben jij met geen groepje van 5 personen meld je dan gerust aan. of vraag naar de mogelijkheden. Er kan op locatie makkelijk 1.5 afstand worden gehouden en wil je het graag buiten mits met mooi weer dan is het helemaal geen probleem.

 

Heb jij een vraag neem dan even contact met mij op doormiddel van een mailtje. info@san-n.nl

© 2018 - 2021 Sann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel