Verzend & Retour gegevens.

 

  • Verzending

Wanneer je bestelling is geplaatst en de betaling is voldaan, wordt ernaar gestreven uw pakketje binnen 1 a 3 werkdagen te verzenden. De verzendkosten zijn vanaf € 4,95

Gratis verzendkosten vanaf € 100,-

Alle pakketjes worden via postNL bezorgd, en ze worden meestal binnen 1-2 werkdagen bij u geleverd. Het kan voorkomen dat u pakketje i.v.m het sorterings proces iets langer onderweg is.

 

Mocht uw pakketjes kwijt raken tijdens de verzending bij post nl, dan zal Sann hier de verantwoording voor dragen.

 

 

  • Retourneren

Is het artikel toch niet hellemaal naar wens volg dan de  volgende stappen om uw product te retourneren.

 

①  Controleer bij ontvangst of het item naar wens is.

  • Op maat gemaakte items kunnen niet worden retour gestuurd. Dit i.v.m dat er vooraf dat het item word verzonden al goed keuring word gevraagd dit doormiddel van verschillende foto's om een goed beeld van het item te geven.
  • Het item moet in de originele verpakking worden terug gestuurd.

 

② Meld binnen 14 dagen na ontvangst door middel van het sturen van een e-mail naar info@san-n.nl  welke producten u wilt retourneren met daarbij het ordernummer en uw gegevens. U zult dan via de mail een bijlage van sann ontvangen die u bij de order retour kan sturen.

 

③ Stuur binnen 14 dagen  de producten die u wilt retourneren terug. met daarbij het retourformulier dat u van Sann krijgt.

 

④ Na het ontvangen van de geretourneerde items  word het totaal bedrag  op uw rekening teruggestort. 

De verzendkosten voor het retourneren van de producten zal Sann niet voor u vergoeden. Tenzij u de hele bestelling retourneert.

 

© 2018 - 2024 Sann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel